Coaching

April – December 2018

Jag utbildade mig till att bli certifierad coach under ledning av Camilla Lebert Hirvi.

Se mer på www.camillaleberthirvi.se 


Varför livscoach? 
Ibland när tankarna snurrar eller något skaver då kan det kännas skönt att få "lufta" det som pågår i huvudet. Att få ord på tankarna, och att någon utomstående lyssnar och inte värderar eller dömmer kan vara värdefullt. Där frågor och svar fritt får virvla runt och till sist landa mjukt i en insikt du själv kommit fram till och därmed kan förankra i dig. 

Det är i dagens forcerade samhälle viktigt att ta sig tid för reflektion. Att stanna upp och värdera och omvärdera allt som sker. 

Du är huvudpersonen i ditt liv.
Och den personen bör vårda och stärkas som din absolut bästa vän. För mår du bra och känner dig trygg i dig själv lyser du upp även för din omgivning. 

 

"Det viktigaste coachningen har gett mig är perspektiv! Jag har fått verktyg som jag bär med mig,och ställer mig ofta frågan: Vad är det värsta som kan hända? Det är något som hjälpt mig att bli starkare. Jag har fått sortera mina tankar och möjligheter att bolla dem med någon som inte dömer utan lyssnar öppet och tar vara på mina positiva tankar och hjälper mig att stärka dem"

                                                                                                                                                                                                                     /A

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now