Webshop

Livnära

l Livnära - 82 dikter om livet möter du närhet och utanförskap, uppgång och fall, växande och tillförsikt. Dikterna är 82 till antalet, för att vi lever i genomsnitt så länge.

Ord för dagen

En bok till dig som längtar, hoppas eller är beredd att hoppa. Till dig som är stressad, känner dig överväldigad eller saknar riktning och mening.

Tillitens väg

Vart vänder du dig när livet gör ont? Vågar du lita på att världen är god? Vad är tillit och hur gör du för att bygga en stabil tro på framtiden?

BESTÄLL! 

 Mejla order & hemadress 


       Eventuella fraktkostnader tillkommer

Strimmor av ljus

Strimmor av ljus är en samling reflektioner om livet, med syfte att vara en stomme i en vardag som springer fort. Texterna har lästs på bröllop, begravningar och dop.

Midnattsljus

Hantverk av Ingrid Nylén.
Midnattsljus föddes ur en längtan efter ett liv närmare det osynliga. Efter de väsen som bor djupt inne i de norrländska skogarna.

Mugg Flow

Hantverk av Ingela Bäckman

Njut tillsammans med muggen "Flow" av morgonens första cappuccino med vispad soyamjölk och lite kanel. Eller varför inte en värmande kopp te med lite honung och en gosig filt! 

Anteckningsbok

21,5x14cm 
 Miranda Persson
Har du någon dröm du vill skriva ner?
Något eller någon som gör dig extra peppad o glad, eller bara reflektera och notera vad du är innerligt tacksam över.

Den vita kattens längtan

Den lilla vita katten har förlorat sin mamma och längtar efter en vän. För att slippa känna sig ensam minns han vad mamma lärde honom, tar kontakt med rävarna och skapar trygghet genom en kvällsritual. (3-6 år)

.

-

NYHET!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now