Webshop

sofia4.png
179 KR

Livnära

l Livnära - 82 dikter om livet möter du närhet och utanförskap, uppgång och fall, växande och tillförsikt. Dikterna är 82 till antalet, för att vi lever i genomsnitt så länge.

sofia2.jpeg
199 KR

Ord för dagen

En bok till dig som längtar, hoppas eller är beredd att hoppa. Till dig som är stressad, känner dig överväldigad eller saknar riktning och mening.

sofia1.jpeg
199 KR

Tillitens väg

Vart vänder du dig när livet gör ont? Vågar du lita på att världen är god? Vad är tillit och hur gör du för att bygga en stabil tro på framtiden?

BESTÄLL! 

 Mejla order & hemadress 


       Eventuella fraktkostnader tillkommer

sofia3.jpeg
179 KR

Strimmor av ljus

Strimmor av ljus är en samling reflektioner om livet, med syfte att vara en stomme i en vardag som springer fort. Texterna har lästs på bröllop, begravningar och dop.

ljus3.jpg
199 KR / 3-pack 499 KR

Midnattsljus

Hantverk av Ingrid Nylén.
Midnattsljus föddes ur en längtan efter ett liv närmare det osynliga. Efter de väsen som bor djupt inne i de norrländska skogarna.

mugg_flow.jpg
BESTÄLLNINGSVARA

Mugg Flow

Hantverk av Ingela Bäckman

Njut tillsammans med muggen "Flow" av morgonens första cappuccino med vispad soyamjölk och lite kanel. Eller varför inte en värmande kopp te med lite honung och en gosig filt! 

block1_redigerad.jpg
79 KR

Anteckningsbok

21,5x14cm 
 Miranda Persson
Har du någon dröm du vill skriva ner?
Något eller någon som gör dig extra peppad o glad, eller bara reflektera och notera vad du är innerligt tacksam över.

Denvitakatten_02_edited.jpg
195 KR

Den vita kattens längtan

Den lilla vita katten har förlorat sin mamma och längtar efter en vän. För att slippa känna sig ensam minns han vad mamma lärde honom, tar kontakt med rävarna och skapar trygghet genom en kvällsritual. (3-6 år)

sofia3_redigerad.jpg
-

.

-

-

NYHET!